El millor lloc per gaudir de l’esport i la natura.

Rutes BTT

La vall de la Cerdanya es una de les millors per la Bicicleta de muntanya ja que permet adaptar la dificultat i longitud de les rutes fàcilment, el pla ens ofereix camins sense dificultat i les muntanyes desnivells importants. A la comarca hi ha empreses especialitzades tant en el disseny de rutes com en el manteniment de la teva bicicleta.

Esqui, golf, pesca, termalisme…

Dos estacions de esqui alpí, La Molina i Masella, estacions de esqui de fons, Guils, Lles i Aranser, camps de golf de Fontanals i Real Club de Golf de Cerdanya, les aigües termals de Llo i Dorres, el riu Segre… sempre trobaràs una cosa per fer aprop de Cal Gintó

Diversitat cultural

El romànic, la ruta dels bunkers, el camí del bons-homes, fires, festes populars,festivals de musica clàssica, trobades d’acordeonistes, exposicions, museus, tot un seguit d’elements culturals que poden omplir la teva agenda al llarg de la teva estada i gaudir de la cultura pirinenca.

Senderisme i treking.

La Cerdanya t’ofereix rutes de tots els nivells, des de caminades pel pla de la vall fins a cims de 3000m. Planifica les rutes tu mateix o aprofita les empreses que n’organitzen. Vias Ferradas, barrancs, parcs de arbres i moltes mes opcions s’organitzen. Si lo teu es mes tranquil, aprofita per buscar bolets o passejar pel riu.

Activitats de Vol.

Volar en globus, vol sense motor, passeig en avioneta i saltar en paracaigudes, a cinc minuts de casa l’aerodrom d’Alp et permet fer totes les activitats de vol. Dins de les instal·lacions també hi ha la possibilitat de radio control per avions i helicòpters. I si mes no… hi ha una piscina des de on podràs veure els avions m'entres prens el sol.

Gastronomia.

L’oferta de gastronomia es molt amplia i variada, el trinxat, l’ànec amb naps, els embotits, les carns de vedella i de xai conformen un ventall d’oferta gastronòmica molt interessant. Des de Cal Gintó et recomanarem els restaurants i establiments que més s’adaptin a les teves necessitats.